Rösten som talade till mig.

Hur ser du på denna text? Jag hittade denna text på kylskåpet hos en kompis för mer än 10 år sedan. En text som jag sparade och som jag hittade när jag sorterade här hemma. Är det mental träning? Medför det positiva tankar eller negativa tankar? Ja, det är upp till var och en. För vi är olika, tänker olika, hanterar saker olika och ser på saker olika.

Samma med stress. Det som stressar mig behöver inte vara samma som stressar dig. Hur hanterar du jobbiga situationer? Eller positiva situationer?

Bygger du upp dig själv rent mentalt? Bryter du ner dig själv? Vad kan man göra för att bygga upp positiva tankar, känslor och handlingar?

Många frågor och många svar! Ha en fin dag!

 

Författare: Xlnt Boost

Jag heter Emelie Nyberg Slowik. Har många års arbetserfarenhet som både kroppsterapeut, stress- och avspänningspedagog, undersköterska samt inom städservice. Med mina kunskaper, arbetslivserfarenheter och utbildningar har jag inriktat mitt företag på stresshantering, organisering och städservice. Ett fokus på kundens välbefinnande, både för en trivsam inomhus-och utomhus miljö och hållbar hälsa.

%d bloggare gillar detta: