Friskvård till arbetsplatser

Anställda är förtjänt av friskvård iform av massage eller samtalsstöd för ett fysiskt och psykiskt välbefinnande!

Xlnt Boost kommer ut till arbetsplatserna.

Fördelen med att Xlnt Boost kommer är tidsbesparande, bekvämt och ekonomiskt för arbetsplatsen.

 

Enskild samtalsstöd till anställda:

Xlnt Boost erbjuder enskild samtalsstöd i stresshantering med KBT inriktning och i motiverande samtal till personal på arbetsplatser.                                                    

Vid samtalstöd gör Xlnt Boost en analys eller kartläggning utifrån enskilda individer. Att få vägledning i strategier eller nya sätt att förhålla sig till t ex stress. Se hur stress kan hanteras, förebyggas eller minskas och se vad orsaken till en stressrelaterade ohälsa är. Om det är arbetsrelaterat, i privatlivet eller både och. Därefter kan ett förändringsarbete börja. Vissa saker går inte att ändra på. Då får inriktningen bli att kunna se och förändra ett förhållningssätt i en situation. Stresshantering omfattar även andningstekniker, andningsövningar, återhämtningsövningar både fysiskt och mentalt.

  • Samtalsstöd i stresshantering som är enskilt och anpassad efter individen.
  • Samtalsstöd i motiverande samtal (MI) och samtal inom KBT inriktning.              
  • Praktiska övningar tillförs som i avspänning, avslappning och andning. Praktiska övningar som är skräddarsydda för varje individ. Avspännings- och avslappningstekniker som hjälper till att slappna av, minska stressen och öka välbefinnandet.

Svensk klassisk idrottsmassage eller avslappningsmassage:

Detta ingår i massagebehandling:

Själva massagebehandlingen är på 30 min. Det går att i samband med massage göra en överblick på kroppshållning, stretching, träningsövningar och ergonomi, då får man beräkna ytterliggare ca 5- 10 min som tillkommer.

Avslappningsmassage:

Avslappningsmassage är en lättare massage. Tillämpad till personer som upplever mycket smärta och stress i kroppen.

Svensk klassisk idrottsmassage:

Svensk klassisk idrottsmassage går mer in i behandlande form och arbetar med kroppens mjukdelsvävnader – hud, bindväv och muskler.

Tillägg om önskas:

Praktiska övningar tillförs som i avspänning, avslappning och andning. Praktiska övningar som är skräddarsydda för varje individ. Avspännings- och avslappningstekniker som hjälper till att slappna av, minska stressen och öka välbefinnandet.

Effekterna är många och positiva. Var med och lyft fokuset för hälsosam och hållbar hälsa på arbetsplatsen.

Här nedan kan du kontakta Xlnt Boost om du vill boka, har frågor, prisförfrågan, eller veta mer vad Xlnt Boost kan hjälpa just din arbetsplats och anställda med. Så återkommer vi tillbaka.

Välkommen!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close