Om

Jag heter Emelie Nyberg Slowik.

Har många års arbetserfarenhet som både kroppsterapeut, stress- och avspänningspedagog, undersköterska samt inom städservice.

Med mina kunskaper, arbetslivserfarenheter och utbildningar har jag inriktat mitt företag på stresshantering, organisering, städservice och fönsterputsning. Ett fokus på kundens välbefinnande, både för en trivsam inomhus-och utomhus miljö och den hållbara hälsan.

Jag jobbade som undersköterska över 20 år inom sjukvården i Sverige och Danmark. I Danmark blev jag utbildad och jobbade många år som arbetsmiljörepresentant i mitt yrke som undersköterska. Därav ett stort intresse för vår inomhus- och arbetsmiljö. Hur det kan påverka oss negativt och positivt.

År 2003-2004 läste jag en påbyggnadsutbildning till kroppsterapeut för undersköterskor inom Alternativ &- komplementärmedicin. Jag har därefter jobbat med svensk klassisk idrottsmassage till privatpersoner och företag. Som kroppsterapeut ser jag över kroppens muskler, kroppshållningen, ergonomi, stretching och träningsövningar.

Jag är utbildad till Stress- och avspänningspedagog med KBT inriktning samt i Motiverande Samtal (MI) och utför coachande samtal i stresshantering och även andningsövningar som avslappningsövningar för ett ökad välbefinnande.                                       

Emelie

%d bloggare gillar detta: