Om

Jag heter Emelie Nyberg Slowik som driver företaget Xlnt Boost.

Ett företag inom städning, organisering och hantering av stress.

Har fokus på att…

  • Kunna hjälpa med ett hållbart, rent och trivsam inom- och utomhus miljö.
  • Med coachande samtal vägleda till organisering och struktur i hemmet.
  • Erbjuda samtal i stresshantering till ökad välmående.

Vi vill att kunden ska må bra. Ohälsa är vanligt idag pga av olika anledningar, där kan vi vara till hjälp. 

Jag har mer än 25 års arbetserfarenhet inom städservice, sjukvård och friskvård. Med mina kunskaper, erfarenheter, kurser och utbildningar har jag inriktat företaget på dessa områden utifrån ett hållbart och helhetssyn i arbetet. 

  • Jag har erfarenhet och utbildning som undersköterska över 20 år i Sverige och Danmark. Därav har jag erfarenhet och utbildning inom hantering av smitta och hygien. Och arbetar utifrån ”Social Styrelsens Föreskrifter I SOSFS 2015:10 som anger de krav som är grunden för alla verksamheters lokala hygienrutiner. T ex ”Basal hygien som omfattar handhygien och användning av arbetskläder, skyddshandskar och skyddskläder. Syftet är att förebygga direkt och indirekt kontaktsmitta.” 

 

  • I Danmark blev jag utbildad och jobbade många år med arbetsmiljön i mitt yrke som undersköterska. Därav ett stort intresse för vårt mående, inomhus, utomhus -och arbetsmiljö. Att kunna påverka och hantera det som går.
  • År 2003-2004 läste jag en påbyggnadsutbildning till kroppsterapeut för undersköterskor inom Alternativ &- komplementärmedicin.
  • Jag är utbildad till Stress- och avspänningspedagog med KBT inriktning samt i Motiverande Samtal (MI) och utför coachande samtal i stresshantering och i samband med organiserings uppdrag.
  • I städservice har jag erfarenhet sedan skolåldern som extra arbete och utfört storstädning, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning och trappstädning för olika stora städföretag här i Skåne.                                     

Emelie

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close