Tjänster

Företag

 • Kontorsstädning
 • Trappstädning
 • Organisera
 • Friskvård

Privatpersoner

 • Hemstädning – Veckostädning varje vecka, varannan vecka
 • Städning vid behov efter önskemål
 • Coachande samtal i att organisera i hemmet
 • Coachande samtal

Städning

En ren inomhusmiljö är viktigt privat som företag. Vi vistas mycket inomhus därför är det viktigt att vi har det rent och fint omkring oss för vårt välmående både i hemmet och på arbetsplatsen.

Varje kund är unik. Vi behandlar både dig som kund, din bostad och arbetsplats med respekt och lyhördhet. Du ska känna dig helt nöjd efter avslutat arbete. Du ska kunna påverka och förbättra inomhusmiljön och bespara både tid och energi.

Vi lägger upp en plan tillsammans som passar dig och dina behov. Varje vecka, varannan vecka eller var tredje vecka. Städar grundligt och effektivt. 

Vi står för städmaterial. Det enda vi önskar är att du som kund har dammsugare. 

Utför städning varje vecka, varannan vecka eller var tredje vecka eller vid önskemål.

Organisering

Det finns många olika faktorer som påverkar vår hälsa, som t ex vår fysiska miljö. Något som kan bidra till oordning och stress är att man skjuter upp saker. Lägger allt i en högg. Och ofullbordade projekt bara blir fler och fler, som inte orkas att ta itu med.  

Organisera ditt hem eller arbetsplats som påverkar hälsan positivt.

Ordning, struktur, balans och harmoni i hemmet eller kontoret är en faktor till ökad välmående och en stresshantering för människan. Vi trivs när vi har en viss ordning i livet.

Vi vill skapa ett hållbart liv – till ordning ur kaoset. Känslan av att ha koll på sin tillvaro – i ett organiserad och strukturerad helhetstänk. Om det är i oss själva eller i vår fysiska miljö.

Därför behövs ett hållbart hälsofrämjande boende och arbetsplats.  

Xlnt Boost stöttar tillsammans med dig att rensa ditt utrymme och omorganisera det. Att du kan hitta det du behöver, när du behöver det utan att få känslan av stress. Att hitta balansen i hemmet eller på arbetsplatsen.

Coachande samtal

 • Samtal i stresshantering som är enskilt och anpassad efter individen.
 • Samtals i motiverande samtal (MI) och samtal inom KBT inriktning.              
 • Vid önskemål kan praktiska övningar tillföras som i avspänning, avslappning och andning. Praktiska övningar som är skräddarsydda för varje individ. Avspännings- och avslappningstekniker som hjälper till att slappna av, minska stressen och öka välbefinnandet.

En analys eller kartläggning utifrån enskild individ. Att få vägledning i strategier eller nya sätt att förhålla sig till t ex stress. Se hur stress kan hanteras, förebyggas eller minskas och se vad orsaken till en stressrelaterade ohälsa är. Om det är arbetsrelaterat, i privatlivet eller hemmiljö. Därefter kan ett förändringsarbete börja. Vissa saker går inte att ändra på. Då får inriktningen bli att kunna se och förändra ett förhållningssätt i en situation. Stresshantering omfattar även andningstekniker, andningsövningar, återhämtningsövningar både fysiskt och mentalt.

Är vi rätt företag för er? 

Bästa sättet att ta reda på det är att vi träffas och pratar om hur ni vill ha det och hur vi kan hjälpa till genom ett kostnadsfritt besök.

Vi binder inte upp er i krångliga avtal med uppsägningstider. Önskas våra tjänster inte mera, går det att avsluta med några veckors varsel. 

 Självklart hjälper vi dig att utnyttja RUT-avdraget. 50% avdrag, direkt på fakturan.

Välkommen att kontakta oss!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close